Homestyling

Öka värdet och slutpriset på bostaden

FUNDERAR DU PÅ ATT SÄLJA DITT HEM OCH BEHÖVER HJÄLP MED STYLING?

Flera undersökningar visar att hem som stylats innan försäljning leder till ett bättre resultat och oftast till ett bättre pris. Dessutom är många mäklare eniga om att stylade hem säljs snabbare. Homestyling hos privatpersoner dessutom är avdragsgillt i deklarationen vid en försäljning. Mer information finns här.

Det är här jag kommer in! Jag kan sköta allt, eller så hjälper jag till en bit på vägen – allt beroende på vad du som kund är ute efter. Mitt mål vid varje styling är att skapa en vision som blir verklighet med en ”wow-effekt”. Det är viktigt för mig att min styling får köpare att bli nyfikna på bostaden, får dig som kund att känna dig trygg och nöjd och med en lyckad försäljning som resultat.

Jag hittar det unika med din bostad och lyfter fram det på bästa sätt, så att den sticker ut i mängden.

VAD INNEBÄR HOMESTYLING?

Homestyling innebär att jag hjälper dig att göra din bostad redo för försäljning genom rätt möblering och detaljer som presenterar ytor och funktion på bästa sätt. Jag anpassar bostaden för rätt målgrupp och deras behov genom att skapa en inspirerande miljö – deras nästa drömhem och en plats där de vill bo.

HOMESTYLING INFÖR FÖRSÄLJNING – SÅ GÅR DET TILL

Vid en homestyling går vi tillsammans igenom bostaden och gör en bedömning av vad som behöver göras inför fotografering, visning och försäljning. Mitt arbete blir att presentera ytor och funktion på bästa sätt genom att skapa en inspirerande miljö för att öka bostadens potential och värde – alltid anpassat efter bostadens stil och karaktär.

Med rätt sorts möbler och detaljer skapar jag en genuin känsla och ett färdigt koncept som fungerar för varje rum. I nära kontakt med kända varumärken kan jag inreda ditt hem med möbler av högsta kvalitet som vi skräddarsyr för att få rätta stilen och känslan i ditt hem – alltid med fokus på att få ut så mycket som möjligt av din bostad.

mina homestylingpaket

Fotostyling

Den här tjänsten passar för den som önskar en enklare styling med en sista touch inför fotograferingen. Säljaren har efter konsultation tillsammans med oss förberett och gjort eventuella inköp inför fotograferingen. Vi kommer till bostaden i samband med fotograferingen, ser över helheten och arbetar med befintlig inredning. Viss rekvisita, färska örter och snittblommor kan medföras och tas i retur när stylingen och fotograferingen är avslutad

Homestyling

Tjänsten som passar de flesta-oavsett standard. Vi går igenom bostaden tillsammans och ser över vad som eventuellt behöver plockas bort. Bostaden stylas där efter med den befintliga inredningen och kompletteras med mindre möbler., belysning, textilier samt färska örter, växter och snittblommor från den lokala blomsterhandlaren.

Möbler och styling lånas ut under visningen och tas därefter bort när bostaden är såld.

Fotostyling med rekvisita

Vi stylar bostaden med det som finns i hemmet och lägger till egen rekvisita för att lyfta fram bostaden på bästa sätt.

Med färska örter,frukt, grönt och snittblommor stylar vi bostaden för absolut bästa resultat och tillsammans med fotografen fångar vi de bästa vinklarna i bostaden.

Vid fotostyling med rekvisita ingår:
-Sängtextilier
-Filtar och kuddar till soffa
-Duk och textil till uppdukning vid matbord
-Handdukar och badlakan
-Tvålpump
-Gröna växter och blommor från den lokala blomsterhandlaren

Rekvisita tas i retur när styling och fotografering är avslutad.

 

 

Fullstyling

Tjänsten som har allt.

Vi tar ett helhetsgrepp och stylar bostaden för att lyfta fram den på absolut bästa sätt med hjälp av möbler från kända och kvalitativa leverantörer, lampor, sängtextilier ,gardiner och inredningsdetaljer tillsammans med färska örter, frukt, grönt och fina snittblommor från den lokala blomsterhandlaren.

Vi är med under fotograferingen för att tillsammans med fotografen fånga de bästa vinklarna och skapa det där lilla extra.

Möbler och accessoarer lånas ut under visningen och tas bort när bostaden är såld.

Jag lämnar alltid fri offert!
Ring mig: 0708-65 79 84