INREDNINGSHJÄLP

Jag hjälper dig att trivas i ditt hem

BEHÖVER DU HJÄLP MED ATT FÖRNYA DITT HEM?

Oavsett om det gäller renovering, inredningshjälp, en hel inredning, färgsättning eller nya möbler finns jag där. Inget är för litet eller för stort. Låt mig inspirera dig till att skapa ditt personliga drömhem. För när trivseln finns där, så kommer kreativiteten, energin och glädjen. Det är lätt att bli ”hemmablind” men samtidigt lätt att bli inspirerad om man får lite nya idéer. Jag hjälper dig att utforska din stil och skapa trivsel i ditt hem – boka mig för ett konsultationsmöte!

Exempel på vad jag kan hjälpa dig med är:
• Rumsplanering
• Möblering
• Belysning
• Val av färg och tapet
• Val av nya möbler & inredningsdetaljer
• Val av textilier och gardinlösningar
• Val av golv, kakel och klinker
• Helhetskänsla och en röd tråd i din inredning
• Planering av kök och badrum
• Rådgivning av planlösningar​​​ ​

mina inredningspaket

INREDNINGSHJÄLP

Vi träffas i ditt hem och under en timmes tid går vi tillsammans igenom det eller de rum du vill förändra. Du får tips, råd och idéer på förändringar för att nå det resultat du önskar.

Jag sätter ihop ett förslag på eventuella möbler och accessoarer med en inköpslista anpassat efter din budget. När eventuella inköp är gjorda hjälper jag till med slutfinishen och ställer möbler och detaljer på sina rätta platser för att skapa den stil och känsla du vill ha.

INREDNING TOTAL

Här skapar jag en inspirerande hemmiljö genom rätt möblering och detaljer för att uppnå precis den känsla och stil du önskar. Jag använder dina befintliga möbler som utgångspunkt och kompletterar med möbler och detaljer helt utifrån din budget. I direkt och nära kontakt med kända varumärken kan jag inreda ditt hem till förmånliga priser direkt från leverantören. Leverans av nya möbler och detaljer sker direkt hem till dig och du lämnar över allt jobb åt mig, även monteringen.

INREDNING RENOVERING

Att styra och leda en renovering tar mycket tid, vilket många inte har idag. Låt mig koordinera dina hantverkare så som snickare och målare och få tid över åt andra viktiga eller roliga saker. Jag hjälper er från vision till färdigt resultat där vi tillsammans skapar ditt nya drömhem. Jag planerar tex. väggar, tak, kakel och klinker och sköter all kontakt med dina hantverkare. När grundjobbet är klart inreder jag ditt hem med befintliga- och nya möbler, helt utifrån din budget. I direkt och nära kontakt med kända varumärken får du förmånliga priser direkt från leverantören.

INREDNING FÖR FÖRETAG

Är din arbetsplats i behov av en trevligare arbetsmiljö för dig och dina anställda?

En trivsam och välplanerad arbetsplats gör stor skillnad för de som jobbar där – och för varumärket. Jag erbjuder inredningshjälp för kontor, caféer, restauranger och arbetsplatser med lång erfarenhet av att skapa en trivsam arbetsmiljö för både små och stora företag. Och när trivseln finns där, så kommer kreativiteten, energin och glädjen.

Förstärk ditt varumärke och få dina kunder och medarbetare att trivas i lokalerna med kundanpassade lösningar, unika produkter och en inredning som skapar den rätta känslan. Oavsett om du vill använda befintliga möbler, skaffa helt ny inredning eller bara förändra detaljer hjälper jag dig att skapa en trivsam miljö och ser till att du utnyttjar hela lokalen på ett optimalt sätt.

Planerar du att flytta företaget hjälper jag till med att ta hand om all planering och möblering så att du kan fokusera på din verksamhet!

Med direkta kontakter med kända varumärken och möbeltillverkare kan jag införskaffa rätt möbler som passar just din verksamhet. Kontakta mig för en kostnadsfri offert.

Läs mer

Jag lämnar alltid fri offert!
Ring mig: 0708-65 79 84