Om STIL – Inredning till tusen

Jag lever min dröm

Det är jag som är Sara, din personliga stylist när du behöver hjälp med homestyling och inredning. Jag är certifierad homestylist och inredare med ett skarpt öga för färg och form, helhetsintryck och detaljer.

Under större delen av mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat inom kontor och service, tills jag bestämde mig för att ge rum åt min stora passion i livet – inredning. Att få jobba kreativt med färg och form har länge varit mitt kall. STIL – Inredning till tusen har funnits sedan 2017 och har sedan dess rullat på i full fart.

Uppdrag via mäklarfirmor har gjort att jag fått styla många objekt inför fotografering och försäljning. Numer jobbar jag också med tomma bostäder som stylas upp till ett nytt inrett hem. Jag arbetar också med att hjälpa privatpersoner hitta trivsel och harmoni i sina hem, och företag med styling av affärs- och arbetslokaler.

Varje inredningsprojekt är unikt och jag jobbar aldrig efter någon färdig mall, utan utgår alltid från kundens personliga behov och önskningar.

Berätta för mig om vad du tycker om och vilken känsla du vill ha i ditt hem eller på din arbetsplats. Jag hjälper dig att trivas i ditt nya hem. Mitt arbete som stylist är att se din bostad med andra ögon och att göra den till ditt drömhem!

Följ mig på instagram @inredningtilltusen

sara-inredning-till-tusen

Sagt om mig…

Sara är en fantastisk människa som alltid ger det lilla extra. Hon kan förvandla en bostad bara med några enkla tips och anpassar sig efter varje enskilt uppdrag. Hon erbjuder bra och snabb service och våra kunder är alltid nöjda med henne. Jag kan verkligen rekommendera Sara till de som ska sälja sin bostad eller som vill inreda sitt nuvarande eller blivande hem.
Julia Hilm, Fastighetsmäklare

Som fotograf har jag jobbat med Sara under ett flertal projekt. Till skillnad från andra stylister är Sara alltid med under fotograferingen som ett extra par ögon och kommer med grymma tips och fixar till för att få bästa möjliga bilder. Levande styling som sticker ut. Kommer alltid med ett brett leende och är lätt att prata med, 5/5!
Maja Möller, Fotograf Diakrit

Sara är en ödmjuk tjej med mycket driv och ett stort engagemang. Hon brinner verkligen för sitt jobb och jag upplever henne oerhört kompetent.
Sara sticker ut i mängden. Hon är stilsäker och kunde verkligen anpassa stylingen av vårt kontor efter vår personlighet och har koll på de senaste trenderna. Jag upplever att den styling Sara gör har en varm, personlig touch. Vi är glada över att få ha ett så fint samarbete.
Lisa Zettergren, Z & Co.

Jag lämnar alltid fri offert!
Ring mig: 0708-65 79 84